Despre noi

S.C. Dupet Concept S.R.L. infiintata in 2014, este o firma cu capital integrat privat, cu sediul in Pitesti, Str. Nicolae Cretulescu, nr. 2, avand punct de lucru in Str. Depozitelor, nr.19, Loc. Pitesti.

Dupet Concept este o firma de productie a diferitelor utilaje industriale, de la proiectare, solutii tehnice, la producerea lor.

Producem o gama diversa de: uscatoare rumegus rotative cu tambur, prese brichetat mecanice cu piston, prese brichetat mecanice cu snec, prese peleti cu matrite plane, tocator maruntitor chipsuri lemn, prese orizontale balotat carton si folie, diverse accesorii care completeaza si simplifica functionarea acestor utilaje. La cererea clientului, putem sa producem diverse utilaje si piese de schimb. De asemenea, Dupet Concept produce si o gama diversa de role poliuretan, roti poliuretan, diverse inele si garnituri din poliuretan, tevi si baghete pline din poliuretan, racloare, site si elemente de cuplaj din poliuretan, etc

 

Poliuretan

 

Producem la comanda din poliuretan o gama larga de produse

Utilaje Industriale

 

Dupet Concept S.R.L. produce o gama variata de utilaje industriale in domeniul uscarii, brichetarii, peletizarii rumegusului si resturi biomasa.

Galerie Foto

Producem piese din poliuretan si utilaje industriale de uscare

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

S.C. DUPET CONCEPT S.R.L.

 

Nr. Reg. Com.  J3/91/2014

CUI.  RO32689885

 

Sediu Social:

Str. DR. NICOLAE CRETULESCU, Nr. 2,

PITESTI - ARGES - ROMANIA

 

Punct Lucru:

 Str. DEPOZITELOR, Nr. 19,

Loc. PITESTI, Jud. ARGES

E-mail : dupetconcept@gmail.com

Tel. 0727 289 777

Copyright © Dupet Concept

Powered by Optimus Plus